Hytter
Foto: Trond Løkke

Vesterålen Turlag har seks ubetjente hytter:
​​​​​​​Snytindhytta, Guvåghytta, Trollfjordhytta, Ingemannhytta, Turlagsstua og Skavlnes skole!

Som DNT-medlem får du rabatt på overnatting både på våre hytter og 500 hytter i hele landet. Velkommen til oss!

Snytindhytta

Råeste toppturhytta!
​​​​​​​22 sengeplasser – Sortland

Ingemannhytta

Skogshytta!
​​​​​​​4 sengeplasser – Sortland
​​​​​​​Direkte til bookingsystem

Om hyttebooking ​​​​​​​

Vil du være sikret plass når du besøker hyttene våre? Les om hvordan ordningen fungerer!

Medlemskap

Du får bedre pris på overnatting når du er medlem, samt andre gode medlemsfordeler!

Guvåghytta

Kysthytta!
​​​​​​​19 sengeplasser – Bø
​​​​​​​Direkte til bookingsystem

Skavlnes skole

Øyhytta!
25 sengeplasser – Øksnes
Egen utlånsordning

Hyttebesøket

Er hytta låst? Hvor får jeg tak i nøkkel? Hva med betaling? Fyring? Kan jeg ha med hund? Se vår lille guide!

Gruppepris

Skoleklasser til og med videregående skole kan nå få en fast pris for overnatting på hyttene våre.

Trollfjordhytta

Spektakulær plassering!
​​​​​​​20 sengeplasser – Hadsel

Turlagsstua

​​​​​​​Familiehytta!
6 sengeplasser – Sortland

Priser

Hva koster det å overnatte eller å dra på dagsbesøk? Er du DNT-medlem får du rabatt.

MERK Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no  for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling.

Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er kr 400,- pr overnatting og kr 150,- for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller ikke. Bruk av badstue er inkludert i prisen.