Turlagets hytter
Foto: Trond Løkke

Vesterålen Turlag har fem ubetjente hytter:
​​​​​​​Snytindhytta, Guvåghytta, Trollfjordhytta, Ingemannhytta og Skavlnes skole!

Som DNT-medlem får du rabatt på overnatting både på våre hytter og 500 hytter i hele landet. Velkommen til oss!

Snytindhytta

Råeste toppturhytta!
​​​​​​​22 sengeplasser – Sortland

Ingemannhytta

Skogshytta!
​​​​​​​5 sengeplasser – Sortland

Medlemskap

Du får bedre pris på overnatting når du er medlem, samt andre gode medlemsfordeler!

Hyttekalender

Her kan du lese mer om hvordan ordningen fungerer.

Guvåghytta

Familiehytta og kysthytta!
​​​​​​​19 sengeplasser – Bø

Skavlnes skole

Øyhytta!
25 sengeplasser – Øksnes

Hyttebesøket

Er hytta låst? Hvor får jeg tak i nøkkel? Hva med betaling? Fyring? Kan jeg ha med hund? Se vår lille guide!

Trollfjordhytta

Spektakulær plassering!
​​​​​​​8 sengeplasser – Hadsel

Turlagsstua

I Sortlandsmarka!
​​​​​​​Foreløpig kun åpen ved arrangement

Priser

Hva koster det å overnatte eller å dra på dagsbesøk? Er du DNT-medlem får du rabatt.

Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no  for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling. Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er kr 340,- pr overnatting og kr 140,- for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller ikke. Bruk av badstue er inkludert i prisen.