Hyttene til Vesterålen Turlag er åpne for gjester og det er iverksatt smitteverntiltak grunnet koronasituasjonen

- All overnatting må forhåndsbestilles på nett. Booking-bekreftelse må medbringes på turen.

- Det er ikke tillatt med dagsbesøk.

- Alle gjester må ha med ren lakenpose og eget rent putevar, eller rent sengtøy.

- Sjekklister og oppslag for hygiene og renhold på hyttene må følges nøye.

- Alle gjester skal skrive seg inn i besøksprotokoll ved ankomst.

- Ta med alkoholbasert desinfeksjon til eget bruk.

- Oppdater deg på de siste anbefalingen fra FHI og følg disse før du drar på tur.

- Om du har symptomer på COVID19 skal du ikke besøke en DNT-hytte. Dette gjelder også milde symptomer.

Turlagsstua

Vesterålen Turlag har seks ubetjente hytter:
​​​​​​​Snytindhytta, Guvåghytta, Trollfjordhytta, Ingemannhytta, Turlagsstua og Skavlnes skole!

Som DNT-medlem får du rabatt på overnatting både på våre hytter og 500 hytter i hele landet. Velkommen til oss!

Snytindhytta

Råeste toppturhytta!
​​​​​​​22 sengeplasser – Sortland

Ingemannhytta

Skogshytta!
​​​​​​​4 sengeplasser – Sortland

Om hyttebooking ​​​​​​​

Vil du være sikret plass når du besøker hyttene våre? Les om hvordan ordningen fungerer!

Medlemskap

Du får bedre pris på overnatting når du er medlem, samt andre gode medlemsfordeler!

Guvåghytta

Kysthytta!
​​​​​​​19 sengeplasser – Bø

Skavlnes skole

Øyhytta!
25 sengeplasser – Øksnes

Hyttebesøket

Er hytta låst? Hvor får jeg tak i nøkkel? Hva med betaling? Fyring? Kan jeg ha med hund? Se vår lille guide!

Gruppepris

Skoleklasser til og med videregående skole kan nå få en fast pris for overnatting på hyttene våre.

Trollfjordhytta

Spektakulær plassering!
​​​​​​​20 sengeplasser – Hadsel

Turlagsstua

​​​​​​​Familiehytta!
6 sengeplasser – Sortland

Priser

Hva koster det å overnatte eller å dra på dagsbesøk? Er du DNT-medlem får du rabatt.

MERK Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no  for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling.

Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er kr 400,- pr overnatting og kr 150,- for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller ikke. Bruk av badstue er inkludert i prisen.