Foto: Kristin Green Nicolaysen

Priser

Prisene gjelder Vesterålen Turlags hytter. Andre foreninger kan ha andre priser, spesielt for barn- og ungdomsmedlemmer.

Priser fra 1.1.2019 Medlem Ikke medlem
Overnatting voksne (adult per night) 200,- 400,-
Overnatting 19–25 år (per night) 100,- 200,-
Overnatting 13–18 år (per night) 0,- 200,-
Overnatting 0–12 år (per night) 0,- 100,-
* Dagsbesøk voksne (adult day visit) 50,- 100,-
* Dagsbesøk 0–25 år (day visit) 0,- 50,-
Kommersielle aktører overnatting 400,- 400,-
*Kommersielle aktører dagsbesøk 150.- 150,-
Gruppepris - se tekst nedenfor

Gruppepris

Skoleklasser til og med videregående skole kan nå få en fast pris for overnatting på hyttene våre.

Pris for Guvåghytta, Snytindhytta og Trollfjordhytta er 2000 kroner pr. døgn, og for Turlagsstua 1500 kroner.
Bestilling skjer via e-post til vesteralenturlag@gmail.com og må forhåndsbetales for at hytta skal gjøres utilgjengelig for andre i bookingsystemet. Uansett betalingsmåte må alle elever og voksne skrive seg inn i protokollen på hytta, og skrive betalingsmåte.

Kommersielle aktører

Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling. Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er kr 400,- pr overnatting og kr 150 for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller ikke. Bruk av badstue er inkludert i prisen.

*) Betal for dagsbesøk når kjøkken/oppholdsrom/ved/båter/sauna benyttes.
*) Pay for day visit when use of sauna/kitchen/residence/wood/boats

• Skriv deg i protokollen straks, først da har du rettigheter på hytta! Please sign the hut protocol immediately at arrival!
  • Kommersielle grupper etter avtale med Vesterålen Turlag. Commercial groups only in agreement with Vesterålen Turlag.
  • Teltere betaler overnattingsavgift når hytta benyttes etter kl. 18.00.
  • Samme pris for seng, hems, sofa eller gulv.

Innbetaling

Betal med Vipps

Vesterålen Turlag har Vippsbetaling på alle hytter. Du finner enkelt hyttene når du søker i Vipps-appen, men følgende Vippskoder og nummer er opprettet:

Snytindhytta Opphold 96122

Guvåghytta Opphold 96124

Ingemannhytta Opphold 96126

Trollfjordhytta Opphold 96128

Turlagsstua kafe 96120

Turlagsstua Opphold 540799

I meldingsfeltet skriver du hvem du betaler for, enten navn eller nummer fra besøksprotokollen.

NB Det er kun på Turlagsstua og Guvåghytta du kan betale med Vipps mens du er på hytta, for de øvrige hyttene må du vente med betaling til du er innenfor mobildekning.

(Vipps-appen kan laste med her for iPhone, Android og Windows Phone.)

Nettbank

Du kan betale i nettbank (kontonummer 4570 1708060). Se giro på hyttene som du tar med deg hjem. Husk å merke innbetaling med hyttenavn og dato for overnatting.

Kontant

På Snytindhytta og Trollfjordhytta kan du også betale kontant i konvolutt som legges i kassen.

Meld deg inn på www.dnt.no og få medlemsfordelene nå.

Payment

At Trollfjordhytta and Snytindhytta we prefer cash payment in the envelope in the box. Alternatively, and for our other huts, you may pay to PayPal to our account vesteralen@dnt.no

IBAN: NO05 4570 1708 060, BIC: SNOWNO22.

Manglende betaling

Vi henstiller alle besøkende til å huske på å betale etter besøk.

Vesterålen Turlag gjennomgår jevnlig besøksprotokollene til hyttene. Vi finner dessverre at mange «glemmer» å betale for oppholdet når de kommer hjem. Dette utgjør store summer pr. år.

I tillegg ser vi at mange skriver at de er medlemmer, men ved kontroll av medlemslistene (DNT) finner vi ofte at dette ikke stemmer. For å være medlem må det være betalt en årlig kontingent.

Vi purrer på manglende betaling. Det sendes ut faktura etter en kontroll av hytteprotokollene. Vi har knyttet oss til et lokalt inkassobyrå, slik at faktura oversendes til inkasso hvis det ikke blir betalt. Vi minner også om at besøkende som ikke er medlem i Vesterålen Turlag/DNT skal betale dobbel pris.

Takk for at du hjelper oss med å følge våre retningslinjer!