Foto: Willy Vestå

Vesterålen Turlag er med våre over 100 årlige fellesturer, hytteanlegg fra fjære til høyfjell og nærmere 2000 medlemmer, Vesterålens viktigste friluftlivsaktør.

Hvert år er det over 2000 overnattinger på våre hytter og like mange deltakere på alt fra trilleturer med Barnas Turlag til vinterbestigninger med fjellsportgruppa. Vesterålen Turlag har ingen ansatte, men det legges ned årlig rundt 10.000 dugnadstimer for å opprettholde tilbudet vårt. Og du er velkommen til å delta på turer, benytte deg av hyttetilbudet eller utforske distriktet vårt på egen hand. Og har du ikke fått tak i vår bok På tur i Vesterålen og Lødingen, må du stikke innom nærmeste bokhandel og få hand om denne flotte tur- og flybildeboka. Bli inspirert og kom deg ut!

Lurer du på hvem som sitter i styret?
Her er kontaktinformasjon til alle styremedlemmene i Turlaget.

Årsmøtepapirer

I disse dokumentene får du et innblikk i hva vi jobber med!

Utgivelser

Vi har en splitter ny turbok fra høsten 2015, årskalender og medlemsbladet På ræk.

Viktige kontonummer

Betaling av hyttebesøk: 4570 17 08060

Betaling av bøker/annet: 4570 17 07676

Har du spørsmål? Her finner du vår kontaktinformasjon!

Sosiale medier

Vesterålen Turlag på Facebook

Der legger vi ut informasjon om alle turene våre, nyheter, annen informasjon fra Turlaget og mange flotte bilder!

Guvåghytta på Facebook