Lamlitinden 657 moh. Turlagstur Vesterålen Turlag.
Lamlitinden 657 moh. Turlagstur Vesterålen Turlag. Foto: Tom Lassesen

Velkommen som medlem!

Når du melder deg inn i Vesterålen Turlag støtter du vårt arbeid for å styrke friluftslivet og verne vår felles naturarv, og du hjelper oss med å ta enda bedre vare på våre hytter og ruter.

Som medlem i Vesterålen Turlag får du gode rabatter på våre hytter og andre medlemsfordeler som rabatt i utvalgte sportsbutikker.

Kontingentsatser 2022
Hovedmedlem kr 600,-
Husstandsmedlem til hoved-/student-/honnørmedlem kr 325,-
Ungdom (13-26 år) kr 230,-
Honnørmedlem (67 år eller uføre*) kr 465,-
Barnas Turlag (0-12 år) kr 100,-
Familiemedlemskap kr 1 070,-
Livsvarig medlemskap (Hovedmedlemskap x 25) kr 18 500,-
Dåpsgave (Medlemskap til og med 12 år for barn) kr 1 200,-
Jubileumsgave (Hovedmedlemskap i 10 år) kr 7 400,-

* Er man 50 % ufør eller mer, har man krav på honnørmedlemskap. Innmelding via skjema på nett fungerer ikke i disse tilfellene. Medlemmet kan skanne/ta bilde av sitt honnørbevis og sende dette elektronisk på e-post til: medlem@dnt.no, sammen med fødselsdato og adresse. Faktura vil bli tilsendt.

Familiemedlemsskap: er dere tre eller flere i familien, kan det lønne seg å tegne familiemedlemsskap. Alle må ha samme adresse. Gjelder husstandens barn og inntil to voksne over 26 år.

Medlemsfordeler som følger med medlemskapet ditt

Rabatt  i sportsbutikker.
- 15 prosent på fullprisvarer
Corner Sport Stokmarknes og Corner Sport Blåbyen Sortland
- 15 prosent på fullprisvarer.
Andøy Sport Andenes
- 10 prosent på fullprisvarer

RABATT PÅ FORSIKRINGER I GJENSIDIGE

Som DNT-medlem kan du få opptil 18 prosent rabatt på skadeforsikring i Gjensidige. Har du 1–2 forsikringer, får du 14 prosent rabatt, har du 3 eller flere, får du 18 prosent på dine skadeforsikringer. I tillegg får du redusert egenandel på bilforsikringen og 5 prosent ekstra rabatt på innboforsikringen.
I tillegg tilbyr Gjensidige inntil 26 prosent rabatt på fire fritidsforsikringer: Reise Pluss, Hytteforsikring, Båtforsikring og Hundeforsikring.

Når du melder deg inn i Vesterålen Turlag, støtter du Turistforeningens arbeid for å styrke friluftslivet og verne vår felles naturarv. Du hjelper oss i Vesterålen Turlag med å ta enda bedre vare på våre hytter og ruter.

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider