Hyttekalender
Foto: Kristin Green Nicolaysen

I denne kalenderen legger vi inn større grupper som skal besøke våre hytter. Dette er ingen bookingordning, og gir ingen eksklusiv rett til hytta. 

Ordningen er et forsøk på å unngå kollisjoner av flere større grupper samtidig på hyttene. Vi oppfordrer derfor større grupper til å se i kalenderen før de legger på tur, og eventuelt melder sin ankomst. Uansett er alle velkommen til hyttene våre, når som helst, og uten å ha sjekket hyttekalenderen.

For å legge inn en ankomstmelding i kalenderen, må det være minst
Ti personer til Guvåghytta og Snytindhytta 
Ti personer til Trollfjordhytta
Tre personer til Ingemannhytta 

MERK Grupper kan legges inn i kalenderen med inntil to overnattinger, uansett sesong.

Send en e-post til vesteralen@dnt.no med antall i gruppa, navn, telefonnummer og e-postadresse til kontaktperson, samt tidspunkt for ankomst og avreise. Innen 2–3 dager vil vi oppdatere hyttekalenderen.

Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no  for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling. Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er kr 340,- pr overnatting og kr 140,- for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller ikke. Bruk av badstue er inkludert i prisen.

Vesterålen Turlag var først i Norge med å prøve ut en slik kalender. Synes du den fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding vesteralen@dnt.no