hyttebooking

Foto: Bent Risjord

Tidligere kunne du besøke våre hytter uten å ha booket på forhånd, men nå er det ekstraordinære regler for å begrense smitte av koronaviruset. Derfor må alle booke plass på forhånd, og dagsbesøk og drop-in er inntil videre ikke lov. Det er også viktig at du leser igjennom denne informasjonen fra oss før du drar på hyttetur.

Noen opplever dessverre problemer med booking. Vennligst sjekk disse punktene og se om det løser seg før du tar kontakt med oss.

• Først av alt: du må opprette en unik bruker til det nye bookingsystemet. Du kan med andre ord ikke bruke samme innlogging som til Min Side.

• Pass på at du har valgt en pris i det gule feltet "Velg pris" på hver plass du bestiller.

• Dersom det står "Vis tilgjengelighet" i stedet for "Bestill" på en sengeplass så betyr det at plassen er opptatt for hele eller deler av perioden du forsøker å bestille.

• Dersom du har fyllt inn alt riktig, godkjent vilkårene, og likevel ikke får fullført betaling kan du gjøre følgende før du prøver på nytt:

• Prøv å booke på PC i stedet for mobil/nettbrett eller motsatt.

• Prøv å bruke en annen nettleser (Edge, Chrome, Firefox, osv.).

• Slett nettleserdata

• Pass på at det er penger på bankkort eller at kredittkort ikke er overtrukket.

• Dersom du har lagt en eller flere sengeplasser i handlekurven, gått til betaling og så avbrutt, så kan det oppleves som at sengeplassene er opptatt hvis man forsøker på nytt. Det er mest sannsynlig fordi de fortsatt ligger i din egen handlekurv. Denne finner du helt nederst på siden, under sengeplassene.

Jeg skal ha med hund, hva gjør jeg?

Du booker hundebur og en seng til deg selv. Du må bo i samme hytte som der det er hundebur.

Ønsker du å bestille flere sengeplasser?

Velg en seng, klikk bestill og velg pris. Klikk så på Book mer (rød knapp) for å bestille flere senger.

Hvordan reserverer jeg sengeplasser på forskjellige hytter samtidig?

1. Søk opp hytta, klikk bestill overnatting, velg til og fra dato og klikk bestill.
2. For å bestill flere sengeplasser går du tilbake til ut.no og søker opp neste hytte.
3. Velg til og fra dato og klikk bestill.
4. I bestillingsoversikten vil du se at du har reservert flere senger på flere hytter.

Er det dyrere å bestille på forhånd?

Nei, prisen er den samme.

Jeg vil flytte min booking, hva gjør jeg?

Ta kontakt med den lokale foreningen som eier hytta på e-post. Sjekk først om det er ledig på den dagen du ønsker å bytte til.

Hvordan avbestiller jeg en booking?

Etter at du har fullført en booking får du tilsendt en e-post som viser oversikt over bestillingen din. Har du behov for å endre på denne, tar du kontakt med lokalforeningen som driver hytta.

Kan jeg få refundert betalt opphold?

• Full refusjon av betalt opphold hvis avbestillingen skjer før 10 dager oppmøtedag. Send kontonummer og navn på kontohaver til foreningen som driver hytta.
  • Avbestilling som gjøres senere enn 10 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker refusjon og er innenfor vilkår over?

Send e-post med avbestilling til oss. Oppgi  bankkontonummeret du ønsker refusjon til.

Les artikkelen Snart kan du booke hytteseng hos turlaget i Bladet Vesterålen!