Hyttebesøk som før korona

Snytindhytta
Snytindhytta Foto: Trond Løkke

Fra 1. november er vi tilbake til ordinær bruk av hyttene våre med dagsbesøk, forhåndsbooking av senger og overnattingsbesøk uten booking. Og bookinga er åpnet for hele 2022 - med samme priser som før!
Forhåndsbooking gjøres via nettsida vår eller UT.no. 

Vesterålen Turlag har åpnet hyttene for sengebooking fra 1. november og ut 2022. For Ingemannhytta bookes hele hytta som en enhet. Forhåndsbooking gjøres via nettsida vår eller UT.no.

Du må ikke booke overnattingsbesøket, men vi anbefaler dette. Med oppmøte før kl 19 på hyttene er du sikra den senga du har booka, OG vi slipper å purre på dersom du glemmer å betale for oppholdet.

Skulle du bli forhindra for å gå på hyttetur når du hadde tenkt er bookingen gyldig på samme eller en annen av Vesterålen Turlags hytter sju dager før eller sju dager etter booket oppmøtedato. Da har du ikke rett på den senga du har booka, men en annen ledig seng etter kl. 19. 
Ønsker du å avbestille bookingen må det gjøres senest fem dager før oppmøtedag for å gi refusjon. Avbestilling senere enn fem døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.  Du avbestiller selv ved å logge deg på bookingsystemets Min side.

Det er nå også tillatt med dagsbesøk slik det var før korona, og dagsbesøk må det betales for som før korona. På Turlagsstua henvises dagsbesøk til dagsturdelen, som står åpen for alle – gratis - hele tiden.

Det er i hovedsak ingen endring angående nøkler på hyttene våre. Snytindhyttene, Ingemannhytta og Lille Trollfjordhytta er ulåst. Guvåghytta og Store Trollfjordhytta er låst med DNT-nøkkel. På Turlagsstua er det egen nøkkel som lånes på Sortland Hotel mot fremvisning av bookingkvittering og depositum på kr 500 kontant. Her må alle besøk ha med egen nøkkel så de får låst etter seg.

Det er en større jobb med å oppdatere nettsider, bookingsider og UT.no med korrekt informasjon, så inntil videre tar vi et lite forbehold om at all informasjon alle steder ikke er oppdatert. Gi gjerne beskjed om du ser noe som bør rettes opp.

VELKOMMEN PÅ HYTTETUR! 

Ingemannhytta
Ingemannhytta Foto: Trond Løkke

Skrevet av Ragna Renna 12. oktober 2021