Årets dugnadsprosjekt!

Foto: Camilla Lauksund

Vil du bidra til årets dugnadsprosjekt? Vi kjører i gang med begge byggetrinn på Turlagsstua i år!

Først skal flerbruksbygget på ca 50 kvm med dagsturdel, lager, tilsynskvarter og kanskje badstue startes på forsommeren. Tomta ble allerede klargjort rett før jul i forbindelse med at den gamle dammen fra 1917 ble renovert og ferdigstilt. Flerbruksbygget leveres som elementer. Så snart dette bygget er ferdigstilt, starter påbygginga av hovedhytta med flere soverom og større inngangsparti.

Vi vil bruke innleide ressurser for å sikre progresjon i bygging, men jo mer dugnadshjelp vi har til fundamentering, snekring, maling, ovner og røykrør, innredning, rydding og lede deler av arbeidet- jo fortere blir vi ferdige og rimeligere blir det for turlaget.

Er du nysgjerrig på hva vi har behov for hjelp til eller ønsker å melde deg som ressurs, ta kontakt med Sunniva Birkeland 97084056 eller sunnbirk@gmail.com eller Trond Løkke mobil 97601906 eller trond.lokke@vkbb.no

Velkommen med på laget!

Skrevet av Ragna Renna 12. februar 2021