Vesterålskalenderen 2021- Nå er den her!

Forsidebildet er fra Skårvågfjellet.
Forsidebildet er fra Skårvågfjellet. Foto: Tina Hanssen

Vesterålskalenderen 2021 er klar med tretten flotte bilder fra hele Vesterålen. Forsida prydes som så ofte før av et bilde fra Bø. Tina Hanssen er fotografen bak blinkskuddet fra Skårvågfjellet.

Utsalgsteder
Kalenderen fås kjøpt hos bokhandlene i distriktet, samt endel andre utsalgssteder på Sortland, i Hadsel og i Bø. Den kan også bestilles hos oss via bestillingvt@dnt.no
Prisen på kalenderen er også i år 120 kroner. Se her for mer informasjon om utsalgssteder og bestilling. 

Femti fotografer
– Neste års kalender blir vår 29. kalender-utgivelse, og den ivaretar det beste i kalender-tradisjonen. 51 fotografer har levert til sammen 197 foto-bidrag, og de 13 bildene som er valgt ut til kalenderen holder svært høyt nivå, lover prosjektleder Willy Vestå.
Ett av de 13 bildene har han tatt sjøl, så der tar han forbehold i rosen. – Det er andre enn meg som har plukket ut dette bildet, så jeg får håpe det holder mål, sier han.

Tusenvis
Gjennom Vesterålskalenderen når turlaget tusenvis av vesterålinger – hele året. Salget holder seg stabilt på mellom 3.000 og 4.000 eksemplarer årlig, og kalenderens bilder speiler hele distriktet.
Willy Vestå oppfordrer alle vesterålske amatørfotografer til å tenke kalender når de tar bilder ute i naturen. – Og husk at det nytter ikke å komme med bilder som står på høykant! understreker han.


Skrevet av Ragna Renna 15. oktober 2020