På tur for Turlagsstua

Banksjef Bernt Ola Nilsen og Styreleder Trond Løkke  foran Turlagsstua
Banksjef Bernt Ola Nilsen og Styreleder Trond Løkke foran Turlagsstua Foto: SNN / Stein Inge Pedersen, Deadline

De neste 100 dagene kan bli lønnsomme for Vesterålen Turlag, hvis du bidrar.
For hvert turbilde som er merket med emneknaggene #turlagsstua og #samfunnsløftet på Instagram, sender Samfunnsløftet 1.000 kroner til Turlagsstua.

Har du ikke Instagram konto kan du sende bildet til oss på Messenger.
​​​​​​​Bildet blir da lagt ut på vår Instagramkonto med ditt navn og er med på å gi oss støtte.

Vesterålen Turlag har store planer for Turlagsstua i sortlandsmarka. Det populære turmålet skal som blant annet skal få flere sengeplasser og nytt inngangsparti, og et eget bygg med badstu og dagsturhytte.
Tilbygget og nybygget er første del av et større prosjekt som vi kaller «Arena Turlagsstua», der vi utvikler Turlagsstua til en bærekraftig møteplass for byens og regionens befolkning, sier turlagets leder Trond Løkke.

Samfunnsløftet i SpareBank 1 Nord-Norge har satt av 1 million kroner til prosjektet, men det er turglade vesterålinger som skal svette, og skinne, for saken.

Lønnsomme turbilder
7. oktober har nemlig Vesterålen Turlag og Sparebanken montert ei fotoramme utenfor Turlagsstua, og den håper de blir aktivt brukt når turgåere foreviger seg selv, turfølget, utsikten, hytta eller kaffekoppen. For hvert turbilde som er merket med emneknaggene #turlagsstua og #samfunnsløftet på Instagram, sender Samfunnsløftet 1.000 kroner til Turlagsstua. Telleren stanser først på 1 million kroner. For å nå helt dit må vesterålingene altså dele 1.000 turbilder av seg selv eller andre.

Turglede og folkehelse
Etter 100 dager teller banksjef Bernt Ola Nilsen hvor mange turbilder med ramma han finner.
– Målet er jo å finne minst 1000 bilder, av flere grunner. For det første kan vi da dele ut en million kroner fra Samfunnsløftet til Turlagsstua, og for det andre har vesterålingene fått mye turglede og investert godt i folkehelsa i høst, sier Bernt Ola Nilsen.

Skrevet av Ragna Renna 7. oktober 2020