Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

10-toppersturen Lørdag 5. september!

Den nasjonale KOM DEG UT-dagen, og vårt arrangement 10-toppersturen er lørdag 05. september.

Da været for helga ikke er av det beste verken lørdag eller søndag og storm.no og yr.no melder ulikt, har vi kontaktet meteorologiske i Tromsø. De sier at lørdag er den beste værdagen og turdagen med høyeste skydekke og beste temperatur, men fare for enkelte regnbyger. Det betyr at vi planlegger arrangementet lørdag den 5. september, men med et forbehold om at skydekket er så høyt at det ikke er tåke i området Storbåtsegga, Småtindan og Kjølen. Så følg med på turlagets facebookside og hjemmeside om du er usikker på avlysing. Avlysningen kan komme så sent som klokken sju lørdag morgen.

Arrangementet går på Søndre Langøya i Hadsel kommune. Du kan velge å gå en fjelltur der du enten er innom 10 eller 5 ulike fjelltopper, eller du kan følge ei turløype tilrettelagt for barnefamilier.

Du finner en detaljert beskrivelse under «Turaktiviteter» på Turlagets hjemmeside

VEL MØTT!