Sommerens flotteste turer!

Majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Bildet er fra siste etappe fra Lynghaugtiden ned mot Vetten.
Majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Bildet er fra siste etappe fra Lynghaugtiden ned mot Vetten. Foto: Marius Dalseg Sætre

Turer i Vesterålen er blant sommerens utvalgte!

Hvert år velger DNT ut de beste sommerturene fra hele landet i en nasjonal turkatalog. I år er blant annet tur til Ol-Hansatinden og "I Monsen's fotspor" med i katalogen.

I 150 år har DNT jobbet for at flere skal kunne oppleve noen av verdens fineste naturopplevelser som turist i eget land. Målet med den nasjonale turkatalogen er å vise enda flere hvilke muligheter som finnes i Norge. 

– Tilbudet til DNT spenner vidt og er så omfattende at det kan være utfordrende å få oversikten. Med turkatalogen ønsker vi å løfte frem et utvalg av alt det fine vi har å by på for å gjøre det enda lettere for folk å komme seg på tur, sier Dag Terje Solvang, generalsekretær i DNT. 

Katalogen er trykket i over 200 000 eksemplarer og deles ut gratis i KIWI-butikker over hele landet.

Du kan lese den her, eller  laste den ned her (pdf).

Majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Bildet er fra etappen til Lynghaugtinden.
Majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Bildet er fra etappen til Lynghaugtinden. Foto: Marius Dalseg Sætre