Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

"Harske gleder"

Vesterålen Turlag inviterer til innendørs turopplevelse på Kulturfabrikken, Sortland!

​​​​​​​Tirsdag 24. oktober kl. 18.00 får vi besøk av den erfarne tur- og turlagsmannen Arne-Wilhelm Theodorsen fra Tromsø.

Arne-Wilhelm Theodorsen skal presentere boka si «Harske Gleder», der han med humor og glimt i øyet forteller om ulike sider ved turlivet enten det er toppturer på ski, hytteturer, padleturer eller som turleder. Historiene i boka handler i større grad om hvor turene har tatt han enn hvor han har tatt turene.

Etter Arne-Wilhelms presentasjon av boka blir det anledning til å kjøpe kaffe i kafeen og tid til prat om turlagsturer, turlagshytter og mangt annet som Vesterålen Turlag styrer på med. Og det vil bli anledning til å starte med julegaveinnkjøp da Arne-Wilhelm tar med bøker for salg.

Håper du vi sette av ett par timer med oss, og ta gjerne med deg en venn eller naboen. Velkommen!

OBS! Arrangementet er åpent for alle. Gratis inngang og ingen påmelding.

Litt mer om forfatteren: Arne-Wilhelm Theodorsen, f 11. mai 1950, og bosatt i Tromsø, har i lang tid vært en ihuga friluftslivsentusiast både sommer som vinter. Han har i lang tid vært styremedlem/styreleder i Troms Turlag og har også vært medlem av landsstyret i Den Norske Turistforening.. Som aktiv deltaker i organisasjonslivet har han imidlertid ikke bare gått på møter, han har også bedrevet et svært aktivt friluftsliv. Han har også lang erfaring fra arbeids- og samfunnsliv, bl.a. som leder i næringsliv og forskning innen ikt, utvikling av kulturnæringsliv, som foredragsholder/debattant og som spaltist/skribent i dagpressen i Tromsø.

Les mer «Harske gleder – det handler ikke om hvor du går» (Kolofon Forlag)

Her kan du lese bokens forord.

Foto: Kolofon Forlag