Påskekafé og bål-kurs i Bø

1. april kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Kafe, Bål

Skjærtorsdag 1. april blir det bålkurs og natursti for ungene, og dessuten påskekafé, på gamle Kråkberget skole. Barnas Turlag og velforeninga Kråkbergskolens Venner har gått sammen om et arrangement som skal friste både til innendørs og utendørs hygge i påska. – Alle barna skal få prøve å tenne bål, lover turlaget, og frister dessuten med spennende natursti-spørsmål som passer for barn. Og fine premier blir det til alle ungene som deltar. Påskekafé med åresalg kl 11–14 (Kontant og Vipps – fritt valg). Bålkurs kl 12–13. Info: Willy tlf 91770769.

Påskekafé og bål-kurs i Bø

Turleder: