Sommerdugnad på Guvåghytta

29. juni kl. 10:00
Voksne, Barn, Seniorer
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Voksne
Dette arrangementet er over!

Vi trenger ivrige hjelpere til å holde dette flotte hytteanlegget i god stand. Dugnaden innebærer rundvask av hovedhytta, Mathiasnaustet og badstu, samt rydding av busk og kratt rundt anlegget. Vaskemidler og vaskeutstyr ordnes av turlaget. Ta med ryddesag, hvis du ønsker å jobbe ute. Turlaget spanderer felles lunsj!

Oppmøte på Guvåghytta i henhold til annonsert tidspunkt. Hytta ligger ca. 15 min. gange fra p-plassen på Guvåg.

Sommerdugnad på Guvåghytta

Vesterålen Turlag ønsker velkommen til den årlige vaske-og ryddedugnaden på Guvåghytta i Bø! Vi trenger ivrige hjelpere til å holde dette flotte hytteanlegget i god stand. Dugnaden innebærer rundvask av ...

Turleder:

• Anne Røstberg