Skredkurs fjellsport på Turlagsstua

24. februar kl. 10:00 - 15:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Kurs, Toppturkurs, Topptur, Skred, Fjellsportgruppa, Kameratredning

FULLTEGNET! Du kan sette deg på venteliste!

Liker du toppturer,  og ferdes i brattere terreng enn tidligere? Er du usikker på hva som er skredterreng og hva som ikke er det? Da vil du ha nytte og behov for dette skredkurset. Det vil bli gitt tips for en tryggere topptur og vi ønsker å gjøre deg mer bevisst på egen sikkerhet på tur.

Innhold:

• Sikkerhetsutstyr
  • Skredfarevurdering/veivalg
  • Gruppedynamikk

I praksis:

• Kameratredning
  • Terrengvurdering / terrengfeller

Utstyr: Randoski, telemark evt. splitboard. Ikke Fjellski. Sender/mottaker (skredsøker), søkestang og spade. Ta kontakt i god tid om du mangler noe så kan vi forsøke å supplere, men vi anbefaler alle som har utstyr for topptur å gå til anskaffelse av nødvendig "verneutstyr".

Deltakere må møte opp på Turlagsstua (tidligere Rødekors-hytta) i god til før kursstart.

Pris kr 0,- for medlem

Pris kr 400 for ikke-medlem

Kursholdere: Hugo Guttorm Svendsen/Dag Scheffenberg

Skredkurs fjellsport på Turlagsstua