10-TOPPERSTUREN

3. september 2017 kl. 08:00 - 19:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Voksne
Dette arrangementet er over!

1. Familieløypen som går via Kleksura til Nils Persavannet. Her er det en familiecamp med fisking og grilling. Så går turen ned via Dalvannet til Markmarka
  2. 10-toppersturen krever at du er innom ti fjelltopper på en rundtur fra Markmarka, opp Kleksura, Lauklitinden, Storbåtsegga, Småtindene, Kjølen og ned til Finnura med rute for Torghatten og Skavnakktinden.
  3. 5-toppersturen der du bestiger fem av de ti toppene. Det vil si at du er innom de tre første og de to siste av toppene som inngår i ti-toppersløypen.

Starten er fra Markmarka, bygda som ligger rett nord for flyplassen på Skagen. De 10 toppene utgjør ca. 18 km, 1600 høydemeter og med vanlig gangfart blir det en 7 timers tur.  Løypa er krevende nok om man ikke har trent litt og er forberedt på en lang dagstur og kan derfor underveis enkelt gjøres om til en 5-toppers tur.

Du bestemmer tempoet selv
Du planlegger turen selv med tanke på hvem du vil gå sammen med og hvor lang tid du vil bruke, men er du interessert i å gå på tid så vil Stokmarknes O-lag server tidtakingen med elektronisk tidtakerbrikke.

Ingen påmelding. Du registreres ved oppmøte, får utdelt kart og klippekort og mottar premie ved innkomst.

Start fra Markmarka, Søndre Langøya Hadsel kommune.

• Medlemmer voksne kr 50,-
  • Ikke medlemmer kr 100,-
  • Barn og ungdommer (tom. 18 år) gratis

(Vipps eller kontant.)
OBS! Husk å tar med medlemskort.

Se detaljert løypebeskrivelse her.

10-TOPPERSTUREN

10-toppersturen arrangeres søndag 3. september. Arrangementet består av tre mulige turruter: Familieløypen som går via Kleksura til Nils Persavannet. Her er det en familiecamp med fisking og grilling. Så går ...

• Sølvi Mathisen
  • Tlf. 979 88 815