Topptur på Middagsfjellet

Fellestur

Dato
30. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
Vesterålen Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Middagsfjellet, på 811 moh., er en lett tilgjengelig topp som ligger rett ovenfor rundkjøringa i Gullesfjorden. Toppen har lang sesong og mye variert kjøring.

Vi parkerer på den store parkeringsplassen i rundkjøringa og følger høyresiden av Tverrelva opp til Blåberget og opp til topps, nedkjøring samme vei. Vi beveger oss i potensielt skredfarlig terreng ved enkelte partier opp mot toppen, samtidig anses toppen som sikker og stabil såpass sent i sesongen.

Denne turen krever gode ski med stålkant og skifeller, og at du kan kjøre i bratt lende. Det er også en forutsetning at deltakerne stiller med spade, skredsøker og søkestang.

Påmelding på nett. Max 15 deltakere. Vi praktiserer smittevernsregler i henhold til plan utarbeidet av DNT og FHI, særlig med hensyn til gruppestørrelse og avstand mellom deltakerne.

Vi gleder oss til en deilig slush-tur i flott vårsol!

Topptur på Middagsfjellet

Middagsfjellet, på 811 moh., er en lett tilgjengelig topp som ligger rett ovenfor rundkjøringa i Gullesfjorden. Toppen har lang sesong og mye variert kjøring. Vi parkerer på den store parkeringsplassen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Torstein Amundsen