Årsmøte

9. februar kl. 18:00 - 19:30

Velkommen til årsmøte i Vesterålen Turlag onsdag 9.februar kl 18.00 på Kulturfabrikken, Sortland.
Det blir vanlige årsmøtesaker samt utdeling av hederstegn.
Den tradisjonelle medlemsfesten med servering av middag må dessverre utgå på grunn av smitteverntiltak.

Kom gjerne tidlig for en kaffekopp og en god prat før årsmøtet begynner.

Det er krav til påmelding og fristen er satt til onsdag 9.2. kl 12.00.
Vær oppmerksom på at påmeldingen ikke er registrert før du har fått bekreftelsesmail, og du må være medlem for å delta.

Påmelding gjøres helst via denne nettsiden. Husk å krysse av for at du har godtatt vilkårene slik at du får tilsendt bekreftelsesmail.
Alternativt kan du sende en mail til vesteralen@dnt.no eller kontakte Ragna på 90950558 etter kl. 18.00.

Årsmøtedokument publiseres her på hjemmesiden når de er klare. De vil ventelig foreligge seint om kvelden 7. februar.
Vi oppfordrer deg om å ha papirene tilgjengelig digitalt eller skrive de ut selv på forhånd.

Velkommen!