Kajakktur med bærre ungdomma

Fellestur

Dato
3. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakk
Arrangør
Vesterålen Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli kjent med kajakksporten inviteres du til å bli med denne ettermiddagen! Vi møtes ved kajakk-klubbens naust på Hadseløya og tar turen derfra. Du finner mer infomasjon om utstyr, krav til deltaker og påmelding til Øystein Undeberget, telefon 91542797. Samarbeid med Vesterålen Padleklubb.

Det inviteres til ettermiddagstur for ungdom i kajakk fra padleklubbens naust (mellom Europris og Trollfjordkraft) på Myran utenfor Stokmarknes.
Vi tilpasser turen etter været, men håper på å kunne ta en tur til ei fin strand i området. Med tørrdrakt på blir det rom for både balansekunster og annen herjing i kajakkene for de som har lyst til det – vi skal ha det skøy på tur! Blir været fint går vi i land og koser oss ei stund også.
Først og fremst er turen for de som har kajakk og utstyr selv, men vi har også noen kajakker å låne ut. For disse plassene er det først til mølla på de størrelsene som er tilgjengelig. (De som trenger å låne må derfor oppgi størrelse ved påmelding.)
Derfor er det også satt en påmeldingsfrist 27.mai, sånn at vi kan prøve å skaffe utstyr til flest mulig, og det er viktig at du melder fra hvis du har meldt deg på men ikke blir med likevel sånn at noen andre kan få låne det istedenfor - og sånn at vi kan skaffe ekstra turleder hvis vi blir mange.

Maks antall 10 stk. (Forutsatt at mange har utstyr selv)

 

Kajakktur med bærre ungdomma

Ønsker du å bli kjent med kajakksporten inviteres du til å bli med denne ettermiddagen! Vi møtes ved kajakk-klubbens naust på Hadseløya og tar turen derfra. Du finner mer infomasjon ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øystein Undeberget