Årsmøte i Vesterålen Turlag

10. februar kl. 19:00 - 20:30

Av hensyn til smittevernsituasjonen må vi ha påmelding.
Vi legger opp til en fin kveld med informasjon om året som har gått, nye tur- og hytteplaner for 2021 i tillegg til vanlige årsmøtesaker.
Det blir dessverre ikke årsfest og middag etter årsmøtet slik som tidligere år.

Påmelding gjøres helst via denne nettsiden. Husk å krysse av for at du har godtatt vilkårene slik at du får tilsendt bekreftelsesmail.
Alternativt kan du sende en mail til vesteralen@dnt.no eller kontakte Ragna på 90950558 etter kl. 18.00.

Vi håper å se deg!

Årsmøte i Vesterålen Turlag

Vi ønsker turlagets medlemmer velkommne til årsmøte for Vesterålen Turlag onsdag 10. februar kl 19.00 på Kulturfabrikken, Sortland.   Av hensyn til smittevernsituasjonen må vi ha påmelding.  Vi legger opp til en ...

• Ragna Renna