Kajakktur med bærre ungdomma

11. juni kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakk

Vi tilpasser turen etter været, men håper på å kunne ta en tur til ei fin strand i området. Med tørrdrakt på blir det rom for både balansekunster og annen herjing i kajakkene for de som har lyst til det – vi skal ha det skøy på tur! Blir været fint går vi i land og koser oss ei stund også, med medbragte godsaker.

Først og fremst er turen for de som har kajakk og utstyr selv, men vi har også noen kajakker å låne ut. For disse plassene er det først til mølla på de størrelsene som er tilgjengelig. (De som trenger å låne må derfor oppgi størrelse ved påmelding.)

Derfor er det også satt en påmeldingsfrist 9. juni, sånn at vi kan prøve å skaffe utstyr til flest mulig, og det er viktig at du melder fra hvis du har meldt deg på men ikke blir med likevel sånn at noen andre kan få låne det istedenfor - og sånn at vi kan skaffe ekstra turleder hvis vi blir mange.

Påmelding til turleder på telefon.

Kajakktur med bærre ungdomma

Det inviteres til ettermiddagstur for ungdom i kajakk fra padleklubbens naust (mellom Europris og Trollfjordkraft) på Myran utenfor Stokmarknes.  Vi tilpasser turen etter været, men håper på å kunne ta ...

Turleder:

• Marian Leonhardsen