Musikalsk vandring Ringstad-Blommenholm-Klaksjord

1. juni kl. 11:00

Fra Ringstad Bygdehus går turen på god skogsvei og sti til øya Blommenholm som ligger i Gåslandsvannet så fint bundet til land med ei hengebro.

På Blommenholm vil Bø Musikkforening gi turdeltakerne en minikonsert. Musikantene lover at dette blir en tur og en opplevelse litt utenom den vanlige «søndagsturen».

Etter konserten går turen videre på den gamle kulturstien til Klaksjord, hvor vi underveis får høre mye spennende lokalhistorie.

Ta med kaffe, sitteunderlag noe å grille om du vil.  Hele turen er ca. 10 km lang og tar 6 timer inkludert konsert. Turen passer for hele familien, både gamle og unge og det er fullt mulig å snu ved Blommenholm.

NB: Arrangementet er lagt til mandag 2. pinsedag! Oppmøte på Ringstad bygdehus kl.11.00.

Musikalsk vandring Ringstad-Blommenholm-Klaksjord

Ringstad Bygdelag og Bø Musikkforening har tatt initiativ til å berike ei vandring i et storslått landskap med musikk. Fra Ringstad Bygdehus går turen på god skogsvei og sti til ...

Turledere:

• Oddbjørn Klaussen