Avlyst Påskekafé på Turlagsstua

Arrangement

Fra dato
9. april kl. 11:00
Til dato
13. april
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Bynærpåske, Dntpåske
Arrangør
Vesterålen Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet smitteforebygging av koronavirus.

Frivillige kaféverter åpner stua for påskegjester på tur i Sortlandsmarka. Også i år byr vi på vafler og nykokt kaffe, sjokolade og saft til alle som kommer innom kaféen. Åpningstid kl. 11-16 i palmehelga, skjærtorsdag, langfredag, påskeaften, 1. og 2.påskedag.

Turlagsstua ligger vakkert til øverst i Prestdalen, 250 meter over havet og bare et par kilometer fra byen. Hytta er nabo til Steiraheia, og er et yndet turmål for friluftsglade påsketurister. Prestdalen og Koven er de vanligste adkomstveiene til hytta. Det går greit å ta seg fram på ski, og avhengig av temperatur og snøforhold er det mulig å komme seg dit til fots også. 

Like ved hytta er det bygget ny gapahuk, og det er fine muligheter både for aking og skilek, barnefamilier er særlig velkommen. Påskekaféen drives av frivillige i Vesterålen Turlag.

Velkommen til Turlagsstua i påsken! Vil du være frivillig? Ta kontakt med Camilla Lauksund på mail homulla@gmail.com

Påskekafé på Turlagsstua

Frivillige kaféverter åpner stua for påskegjester på tur i Sortlandsmarka. Også i år byr vi på vafler og nykokt kaffe, sjokolade og saft til alle som kommer innom kaféen. Åpningstid ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ragnhild Sunniva Birkeland