Avlyst Påskekafé og bål-kurs i Bø

9. april kl. 12:00
Arrangement, Familieleir, Kafe, Bål
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet smittebegrensning av koronavirus.

Skjærtorsdag blir det bålkurs og natursti for ungene, og dessuten påskekafé på gamle Kråkberget skole. Barnas Turlag og velforeninga Kråkbergskolens Venner har gått sammen om et arrangement som skal friste både til innendørs og utendørs hygge i påska.

– Alle barna skal få prøve å tenne bål lover turlaget, og frister dessuten med spennende natursti-spørsmål som passer for barn. Fine premier blir det til alle ungene som deltar.

Påskekafé med åresalg kl. 11–14.

Bålkurs kl 12-13

– Velkommen til ei trivelig stund sammen med familie og venner!

FAKTA

Barnas Turlag inviterer alle barn til gratis bål-kurs (alle får prøve å tenne bål) og natursti ved Kråkberget skole i Bø skjærtorsdag kl 12. Premie til barna som deltar. Kontant og Vipps – fritt valg. Arr. i samarbeid med Kråkbergskolens Venner.

Info: Willy Vestå

Deltakelse på alle turlagets turer skjer på eget ansvar.

Påskekafé og bål-kurs i Bø

Turleder: