Avlyst Topptur Sæterfjellet på Hadseløya

Fellestur

Dato
15. mars kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Sæterfjellet
Arrangør
Vesterålen Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Smitteforebygging koronavirus

Vi inviterer til topptur på Sæterfjellet (565 m). Dette er en tur for alle som har lyst til å prøve å gå på tur med randonnee- eller telemarkski, og kanskje spesielt for dem med lite erfaring eller ønsker å gå på tur sammen med andre. Terrenget er ikke veldig bratt, det er åpent og lettkjørt, og ikke skredfarlig.

Vi forutsetter at deltakerne har nødvendig utstyr: toppturski med feller, hjelm, spade, søkestang og sender/mottaker (skredsøker). Pakk også ekstra klær, og litt niste.
Vi møtes på parkeringsplassen ved bruhodet / taxisentralen på Stokmarknes, og samkjører derfra til Ånnstad som blir startsted. Derfra går vi langs veien innover Ånnstaddalen nesten inn til Sætervannet, før vi tar av oppover mot Fagervollheia, og derfra oppover Sæterheia mot toppen. Vi planlegger en litt lengre nistepause på toppen (eller annet egnet sted), i tillegg til små pauser etter behov. Nedkjøring samme vei som vi gikk opp.
Vi vil begrense antall deltakere til 12 stykker.
Turen vil kun bli gjennomført dersom det er gode snøforhold.

Topptur Sæterfjellet på Hadseløya

Vi inviterer til topptur på Sæterfjellet (565 m). Dette er en tur for alle som har lyst til å prøve å gå på tur med randonnee- eller telemarkski, og kanskje ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Geir Higraff
  • Michael Ulvær